Monday, June 5, 2017

Internship opportunities

Hi All,

Firstly, it was a big day last Thursday ... the last studio before final submission. Sincere congratulations for getting this far!


Thanks also to Ally Bennett, the People and Capability Manager at the Architecture firm Populous, who came around and spoke with you about internship opportunities.

You can see more of their work at www.populous.com and follow them for news, updates on their projects, people and job opportunities at www.linkedin.com/company/populous

Ally's contact details are via the internship ads on Linkedin.
If you'd like to follow up with Ally, we've told her to expect an email with a link to your blog; yes, if you hadn't already figured that out ... your blogs are great ways to introduce yourself to prospective employers, it gives them great insight into how you work as well as the quality of your end results. Employers like to see both of these when determining if you are the right fit for their companies. 


If you are keen to explore internship opportunities (with Populous or any of the Architecture practices we have links with at the faculty), or would like to know more, leave a comment below.

And finally, here are some images of projects from Populous:






Regards,


Andrew and Russell

22 comments:

  1. Hi! I'm very interested to explore an internship opportunity with Populous. Do they accept 2 month interns?

    ReplyDelete
  2. Hi. I am really interested on this intership program. But I haven't found Ally's email. May you attach her email here? Is that possible? Thank you.

    ReplyDelete
  3. very nice post is great.thank for good topic...
    gclub
    gclub online
    goldenslot

    ReplyDelete
  4. Nice blog such an awesome information has been contained thanks for sharing this
    จีคลับ

    ReplyDelete
  5. very interested in interning with populous!!!

    ReplyDelete
  6. Hi I'm interested in this opportunity as well but I haven't heard back from Ally. Thank you!

    ReplyDelete
  7. Wow! Very nice blog ! I am appreciate for your informative blog .Thanks for sharing knowledge with us.

    Looking web design agency services in Hong Kong please contact us.

    ReplyDelete
  8. This is really awesome article and i want to get this internship opportunity.

    ReplyDelete
  9. Very helpful suggestions that help in the optimizing website. thank for sharing the link.

    ซอมบี้

    ReplyDelete
  10. Hava kulesi projeme sahip çıkmanızı talep ediyorum.
    Türkiyenin enerji işsizlik ve kültürsüzlük sorunlarını çözecektir.
    Helyum balonlarının yerden 40 000 metreye kadar kaldırma kapasitesi vardır.
    Ağırlığı helyum balonları ile taşınan kompozit bir gövde ile yerden 40 000 metre yüksekliğe uzanan kule yapmak günümüz imkanları ile mümkündür.
    Kule 50 metre çaplı sert hava koşullarına dayanıklı olarak tasarlanan helyum balonlarının 400 metre çapında kompozit bir hava tünelini sarmal olarak sarması ile elde edilir. Çelik kablolar ile yere ve kompozit gövdeye sarmal olarak bağlanan tasarım rüzgar direncini arttıracak gövdeye uygulanan baskıyı dağıtacaktır.
    Yıldırım hatta uçak çarpması gibi kazalarda gövdenin parçalanmasını önler.
    Helyum balonları kevlar destekli nano katman kumaşlar ile sarılır.
    Bu sayede 60 yıl dayanıklı uzun ömürlü olur.
    Kompozit kule boru biçimli metal eklemlerin kafes biçimli eklenmesi ile elde edilen iskelet üzerine iç kaplama olarak 3 mm reçine elyaf ile elde edilir.
    Hafif metal iskelet aynı zamanda kule vinç vazifesi görür. Asansör bakım merdivenlerini taşır.
    2.5 metre x 2.5 metre ebatlı iskelet 50 metrelik katlar halinde üst üste eklenir. Daire oluşturmak için 400 metre çap 1300 metre çevre için toplam 26 adet iskelet gereklidir.
    Daire biçimli dizilen iskeletlere dıştan helyum balonları takılarak içten kompozit paneller takılarak kule edilir. Kule dış çapı 500 metredir. Havada durabildiği için deniz üzerine inşa edilebilir. İlk olarak 4000 metre yükseklikte ana kat inşa edilir. Diğer katlar kule yanında inşa edilip ana katın kızak olarak kullanılması ile yükseltilir. Bu sayede teknik olarak 25 000 metreye uzanan hava kulesi elde edilir..
    Daha yükseklerde ısı aşırı hızlı rüzgar farkı nedeni ile arge gereklidir. Kulemiz teflon kaplıdır ve üstünde bulunan manyetik raylar üstünde hareket eden bakır resisdantlar ile düzenli oalrak dış gövde ısıtılarak buz tutmayı önler.
    Kulenin ürettiği enerjinin 10 000 de biri kuleye harcanacaktır.
    Kulenin 4000 metre yükseklikte taban ile tavan arasındaki ısı farkı 24 derecedir. Bu sayede yaz kış gece gündüz sürekli rüzgar üretir. Bu rüzgar rüzgar türbinlerini çevirerek elektirik üretir.
    Süper türbin ile klasik rüzgar türbinleri yüzde 16 verim ile çalışırken benim modelim yüzde 80 verim ile çalışır. Manyetik halkalı sürtünmeyi sıfırlayan bu türbin ile en düşük güçteki rüzgar bile türbini döndürür. Türbin in ağırlığını sıfırlayan manyetik halka ile türbin parmakla bile döndürülebilir. 20 metre çapındaki türbinler için bu büyük bir başarıdır.
    Kule Almanyada kurulan 200 metre yükseklikteki 10 metre çaplı hava kulesine sahip Güneş serası ile çalışan hava kulesinden 480000 kat fazla elektirik üretir.
    Kule nükleer santrallere mükemmel bir alternatiftir. Çünkü ilk defa doğal rüzgar enerjisi hem kontrol edilebilir olacak hemde verimi yüzde 80 e çıkacaktır. Hidroelektirik santral seviyesine. Yakıt atık sorunu yoktur.
    Teraslar ile kafeterya hizmeti sunar. Şehirdeki kirli havayı emerek uzaklaştırır. Maliyeti nükleer santralle aynı üretilen elektirik çok daha ucuzdur.
    Çalışmamı newscienceway.blogspot.com ve enerjimerkezim..blogspot.com aderslerinde sunuyrum. whatsapp ta hesabımı paylaşsanız bile yeter.

    ReplyDelete
  11. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing.Thank for your very good article...!

    ดูหนังออนไลน์

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. http://news24express.com/big-update-in-jio-phone/

    ReplyDelete
  14. Awesome post. thanks for sharing this knowledge RidgeBestreviews

    ReplyDelete